A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák

 Fit Body Blog | összes cikk>

BIZTONSÁGOS
VÁSÁRLÁS


A vásárlásod során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

TOVÁBB OLVASOM

  _

LEGYÉL A
TÖRZSVÁSÁRLÓNK!


Ha 35.000 Ft összértékben vásárolsz, akkor a kövezkező vásárlásaidból 10% kedvezményt biztosítunk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

INGYENES
SZÁLLÍTÁS


15.000 Ft-os rendelés felett szállítás PostaPontra ingyenes, de alatta is csak 980 Ft!

TOVÁBB OLVASOM

  _

KÉRDÉSED
VAN?


Rendelésed felől érdeklődnél? 
Információra, segítségre van szükséged? Segítünk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

 

 

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás
Termék részletek
IsoHydro 100 - 100% tejsavófehérje-hidrolizolátum (2000g)

IsoHydro 100 - 100% tejsavófehérje-hidrolizolátum (2000g)

IsoHydro-100 egy 100%-ban tejsavó-hidrolizátum álló fehérjepor.  

 

  • Prémium minőségű tejsavó-hidrolizátum
  • Extra gyorsan felszívódik
  • Könnyen emészthető
  • Ultra alacsony laktóz-, cukor-, és zsírtartalom
  • Kiváló választás edzés után
  • Mit nyújt neked az ISOHYDRO100?

    Az IsoHydro-100-ban található tejsavó hidrolizátum még jobban és még gyorsabban szívódik fel, mint a tejsavó izolátum. 

    Az IsoHydro-100, nem más mint hidrolizált tejsavó fehérje izolátum. A hidrolizátumok rövid peptidjei lehetővé teszik az ultragyors felszívódást kb. 15-20 perc alatt. A szervezet szinte erőfeszítés nélkül tudja hasznosítani azb IsoHydro-100 fehérjéket. Ez egy óriási előny amikor azonnal fehérje utánpótlásra van szükséged. Akár reggel vagy különösen edzés előtt és után. 

     

    Miért jobb a hidrolizátum, mint a fehérje koncentrátum vagy izolátum? 

     

    A legelterjedtebb fehérje típus a tejsavó fehérje. Ezt a fehérjét a sajtgyártás melléktermékeként keletkező tejsavóból vonják ki. Ez a komplex fehérje több kisebb fehérje részből tevődik össze, mint: béta-laktoglobulin, alfa-laktalblumin stb. A tejsavó azért az egyik legelterjedtebb fehérje, mert magas a biológiai értéke, de emellett például a rák kialakulásának a kockázatát is csökkentheti, erősíti az immunrendszert és sok egyéb jó tulajdonsággal is rendelkezik.

     

    A kivonási eljárás különböző technológiákkal történhet.

     

    1. A legolcsóbb eljárás a koncentrátum készítés. Az eljárás legnagyobb hátránya, hogy a porba nem kívánatos alkotóelemek is kerülnek, mint laktóz és zsír. Emiatt az ilyen készítmények hasznos fehérje aránya csupán 30-40%. A legmodernebb eljárással is ez az arány mindössze 70-80%

    2. Ezzel szemben az izolációs eljárás 90-96%-os fehérjét eredményez. Ez a technológia ugyan sokkal komplexebb és drágább, ugyanakkor a magasabb fehérje tartalom mellett sokkal alacsonyabb laktóz tartalmat eredményez és gyakorlatilag zsírmentessé teszi a készítményt. Ahogy a nevéből is következik, ennél az eljárásnál a koncentrátumban elkülönítik a fehérjét a nem kívánatos összetevőktől, így eredményezve sokkal tisztább összetételt.

    3. A hidrolizálás az előző technológiát viszi még egy lépéssel tovább. Ebből következik, hogy ez a legdrágább eljárás, viszont ezzel együtt a legjobb fehérje forrása is. A fehérjét hővel, savval vagy enzimekkel kezelik, ami ezáltal elkezd alkotóelemeire bomlani (amino savakká). Az így kapott fehérje ugyan kesernyésebb, ám cserébe a legjobban és leggyorsabban felszívódó változat.

     

    A tejsavó fehérje alapú készítmények összetevői sokfélék lehetnek. A gyártók általában aszerint döntenek, hogy mennyire olcsó (vagy költséghatékony) terméket szeretnének előállítani. És bár tény, hogy a koncentrátum is fehérje, és teszi is a dolgát, ám nagyon sok a „szennyező” anyag benne. Jó, ha tudod azt is, hogy kifejezetten kerülendő ez a változat, ha laktóz érzékeny vagy, esetleg diétázol a magas zsír és tejcukor tartalma miatt. A legjobb megoldás a kalóriaszámlálós, alacsony szénhidrát tartalmú diétához egyértelműen az izolátum és hidrolizátum. Ráadásul ebből a fajtából sokkal kisebb adag is elég ugyanannyi fehérjemennyiséghez.

     

     

    Jellemzők:

    • Prémium minőségű tejsavó-hidrolizátum
    • Extra gyorsan felszívódik
    • Könnyen emészthető
    • Ultra alacsony laktóz-, cukor-, és zsírtartalom
    • Kiváló választás edzés után

     

    IsoHydro100 fehérjepor édesítőszerekkel (2000g)

    Összetevők: nem denaturált tejsavófehérje-izolátum (tej és szója), sűrítőszer (guargumi), rezisztens dextrin, aroma, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K)
    Allergén információ: tejet, szóját tartalmaz.
    Figyelem: Felbontás után visszazárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
    Adagolás: Keverjünk el 1 mérőkanál (28 gramm) Isolaat Perfection fehérjeport 250ml vízben vagy egyéb folyadékban. Naponta 1-3 shake elfogyasztása ajánlott szükség szerint.
    Származási hely: EU

    Forgalmazza: Body&Fit Hungary Kft., 1036 Budapest, Berzsenyi D. u. 56. 

     

    Mindent megteszünk, hogy a bofyfit-hungary.hu oldalán minden információ naprakész legyen, ennek ellenére azonban a terméknek a pontos összetétele változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre. Ha Neked bármelyik információ kiemelten fontos, kérlek telefonon érdeklődj! Segítünk! (Telefon:+3670/286-6608)

     

    Body & Fit IsoHydro100

    fehérjepor édesítőszerekkel (2000g)

     

     

     NUTRITION FACTS / NÄHRWERTE / ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

    100 G
    TERMÉKBEN

    EGY ADAGBAN
    (28G)

     Energetic value / Energie / Energia  1565kJ/374kcal   438kJ/105  kcal
     Fat / Fett / Zsír 1,5 g 0,4 g
     of which saturated fatty acids / davon gesättigte Fattsäuren / amelyből telített zsírsavak 0,5 g 0,1 g
     Carbohydrate / Kohlenhydrate / Szénhidrát 3,2 g 0,9 g
     of which sugars / davon Zucker / amelyből cukrok  1,3 g 0,4 g
     Fiber / Ballaststoffe / Rost 0,7 g 0,2 g
     Protein / Eiweiß / Fehérje 86,5 g 24,2 g
     Salt / Salz / Só 0,85 g 0,23 g

     

     

     AMINOZUREN/AMINOSäUREN/AMINOSAVAK

    EGY ADAGBAN
    28g

    L-alanin 1410 mg
    L-arginie 508 mg
    L-aspartic acid 2847 mg
    L-cystine 2130 mg
    L-glutamic acid 4861 mg
    Glycine 406 mg
    L-histidine 414 mg *
    L-isoleucine 1950 mg *
    L-leucine 2651 mg *
    L-lysine 2618 mg *
    L-methionine 577 mg *
    L-phenylalanine 752 mg *
    L-proline 1622 mg *
    L-serine 1332 mg *
    L-threorine 1899 mg *
    L-tryptophan 430 mg *
    L-tyrosine 717 mg *
    L-valine 1778 mg *

    * essential amino acids / essentielle Aminosäuren / esszenciális aminosavak

     

    Az adatok tájékoztató jellegűek. Ízenként, néhány tizedesjegy eltérés előfordulhat. 


    Mindent megteszünk, hogy a bodyfit-hungary.hu oldalán minden információ naprakész legyen, ennek ellenére azonban a terméknek a pontos összetétele és így tápértéke változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre.

    Címkék: 100% tejsavó fehérje hidrolizátum, tejsavófehérje hidrolizátum, fehérje, fehérjepor, legjobb fehérje, tejsavó fehérje hidrolizátum, fehérje, fehérjepor, legjobb fehérje

  • IsoHydro100 fehérjepor édesítőszerekkel (2000g)

    Összetevők: nem denaturált tejsavófehérje-izolátum (tej és szója), sűrítőszer (guargumi), rezisztens dextrin, aroma, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K)
    Allergén információ: tejet, szóját tartalmaz.
    Figyelem: Felbontás után visszazárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
    Adagolás: Keverjünk el 1 mérőkanál (28 gramm) Isolaat Perfection fehérjeport 250ml vízben vagy egyéb folyadékban. Naponta 1-3 shake elfogyasztása ajánlott szükség szerint.
    Származási hely: EU

    Forgalmazza: Body&Fit Hungary Kft., 1036 Budapest, Berzsenyi D. u. 56.  

     

    Mindent megteszünk, hogy a bofyfit-hungary.hu oldalán minden információ naprakész legyen, ennek ellenére azonban a terméknek a pontos összetétele változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre. Ha Neked bármelyik információ kiemelten fontos, kérlek telefonon érdeklődj! Segítünk!

     

     

  • Body & Fit IsoHydro100

    fehérjepor édesítőszerekkel (2000g)

     

     

     NUTRITION FACTS / NÄHRWERTE / ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

    100 G
    TERMÉKBEN

    EGY ADAGBAN
    (28G)

     Energetic value / Energie / Energia  1565kJ/374kcal   438kJ/105  kcal
     Fat / Fett / Zsír 1,5 g 0,4 g
     of which saturated fatty acids / davon gesättigte Fattsäuren / amelyből telített zsírsavak 0,5 g 0,1 g
     Carbohydrate / Kohlenhydrate / Szénhidrát 3,2 g 0,9 g
     of which sugars / davon Zucker / amelyből cukrok  1,3 g 0,4 g
     Fiber / Ballaststoffe / Rost 0,7 g 0,2 g
     Protein / Eiweiß / Fehérje 86,5 g 24,2 g
     Salt / Salz / Só 0,85 g 0,23 g

     

     

     AMINOZUREN/AMINOSäUREN/AMINOSAVAK

    EGY ADAGBAN
    28g

    L-alanin 1410 mg
    L-arginie 508 mg
    L-aspartic acid 2847 mg
    L-cystine 2130 mg
    L-glutamic acid 4861 mg
    Glycine 406 mg
    L-histidine 414 mg *
    L-isoleucine 1950 mg *
    L-leucine 2651 mg *
    L-lysine 2618 mg *
    L-methionine 577 mg *
    L-phenylalanine 752 mg *
    L-proline 1622 mg *
    L-serine 1332 mg *
    L-threorine 1899 mg *
    L-tryptophan 430 mg *
    L-tyrosine 717 mg *
    L-valine 1778 mg *

    * essential amino acids / essentielle Aminosäuren / esszenciális aminosavak

     

    Az adatok tájékoztató jellegűek. Ízenként, néhány tizedesjegy eltérés előfordulhat. 


    Mindent megteszünk, hogy a bodyfit-hungary.hu oldalán minden információ naprakész legyen, ennek ellenére azonban a terméknek a pontos összetétele és így tápértéke változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Webáruház készítés