Fit Body Blog | összes cikk>

BIZTONSÁGOS
VÁSÁRLÁS


A vásárlásod során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

TOVÁBB OLVASOM

  _

LEGYÉL A
TÖRZSVÁSÁRLÓNK!


Ha 35.000 Ft összértékben vásárolsz, akkor a kövezkező vásárlásaidból 10% kedvezményt biztosítunk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

INGYENES
SZÁLLÍTÁS


15.000 Ft-os rendelés felett szállítás PostaPontra ingyenes, de alatta is csak 980 Ft!

TOVÁBB OLVASOM

  _

KÉRDÉSED
VAN?


Rendelésed felől érdeklődnél? 
Információra, segítségre van szükséged? Segítünk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

 

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás
FIT BODY BLOG
2018.01.29 14:37

Izomépítés III. rész

 Fit Body blog > Izomépítés III. rész - A komfortzóna

Itt az Izomépítés III. azaz befejező része, amiben a címben is szereplő témát boncolgatja nektek Nagy Sanyi a Hammertime Online Challenge sikeres versenyzője, a Body&Fit Hungary sportolója , de érdemes az első és második részt is elolvasni, hogy teljes képet kapjatok.

Komfortzóna…Ez, amit nem tudunk olyan könnyen meghatározni, de őszinte leszek nem is akarok… Ha egy átlagember elmegy túrázni mondjuk 10 km-t akkor ő elhagyta a komfortzónáját, ha egy rendszeresen túrázó ember, csinálja ezt, meg sem közelíti az ingerküszöbét.

Nagyon sokan dobálóznak ezzel a szóval, én csak annyit mondok, attól, hogy valaki a komfort zónájában maradt még semmi nagy dolog nem született. Mondhatod itt, hogy de te nem akarsz nagy dolgokat végrehajtani csak edzeni, és lefogyni. Ezek nagy dolgok, ha azt nézzük, hogy eddig csak a kényelmes fotelben feküdtél, az addig neked nagyon komfortos volt hidd el, ezért híztál meg! Én pedig erre mondom: Hogyan várod azt, hogy holnap jobb legyél a mai önmagadnál, ha pont annyi munkát áldoztál bele ma, mint tegnap? Hagyd el a komfortzónád… ugye mennyit hallottad már? Senki nem mondja el hogyan kell, egyszerűen csak csináld. Van egy módszer, nagylevegő és csinálod. De tényleg csak ennyi! Nem gondolkozol a számmisztikán, nem mondod azt, hogy majd holnap hanem odaállsz és azt mondod: MOST! És nem csak a sportban, nem csak a diétádban az élet minden területén, légy határozott, légy biztos önmagadban, amíg nem hiszel magadban, amíg nem látod magad előtt az utad addig a tested sem fog úgy viselkedni ahogy te akarod. Amit beszéltünk a progressziónál is, vagyis mindig törekszel arra, hogy nagyobb súlyt használj vagy több ismétlést csinálj hétről hétre, de mégis, ha nem hiszed el, hogy többet tudsz csinálni, amíg nem vagy biztos magadba addig, hogyan várhatod el a testedtől azt, hogy olyan dolgot hajtson végre, amit az előző héten még nem bírt? Ugye mennyire kézenfekvő. A komfortzónádból kilépni soha nem lesz kellemes, ez nem egy meleg, puha hely, ahol tárt karokkal várnak, ott tudod megmutatni, hogy mire vagy képes és ott válik el az, hogy fejlődni tudsz, formálni tudod a tested vagy megmaradsz azon a szinten, ahol vagy. Minden nap, ha kihozod magadból a 100%-ot még akkor is ha éppen rossz napod van és kilépsz félelmeid árnyékából, akkor fejlődni fogsz. Lehet, hogy akkor még nem így látod, és egyáltalán nem biztos, hogy testi szinten, de ez tény, hiszen egy negatív élethelyzetben is tudtál pozitív döntéseket hozni, ami előre visz és beleadtál mindent! Döntsd el, hogy mit akarsz! Tedd oda magad, koncentrálj és csináld!

Nagy Sanyi

Webáruház készítés