A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

 Fit Body Blog | összes cikk>

BIZTONSÁGOS
VÁSÁRLÁS


A vásárlásod során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

TOVÁBB OLVASOM

  _

LEGYÉL A
TÖRZSVÁSÁRLÓNK!


Ha 35.000 Ft összértékben vásárolsz, akkor a kövezkező vásárlásaidból 10% kedvezményt biztosítunk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

INGYENES
SZÁLLÍTÁS


15.000 Ft-os rendelés felett szállítás PostaPontra ingyenes, de alatta is csak 980 Ft!

TOVÁBB OLVASOM

  _

KÉRDÉSED
VAN?


Rendelésed felől érdeklődnél? 
Információra, segítségre van szükséged? Segítünk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

 

 

 

@bfh_shop

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás

Body&Fit Hungary sportolók

Cégünk fokozatosan egyre több sportágban igyekszik jelen lenni és a célunk mindig ugyanaz: azt szeretnénk, hogy termékeinkkel a felkészülési időszakban sportolóink a lehető legjobb formába hozhasák magukat és ezáltal testük készen álljon a versenyekre. Csatlakozz a Partner Programhoz Te is! 

A Body&Fit sporttáplálkozási termékei professzionális minőségűek, így bármely sportág követelményeihez megtalálhatóak a legmegfelelőbbek. Energizálók, teljesítmény-fokozók,   Izomtömeg-növelők,   Fehérjék.


 

Szekerczés Luca
Többszörös serdülő, ifjúsági és junior válogatott, 2011-ben a brnói ifjúsági Eb-n 4. helyezett lett a magyar kézilabda csapat tagjaként. 2012-ben 5. helyezés a montenegrói ifjúsági világbajnokságon, a 2013-ban rendezett dániai Eb-n a 2. helyet, a 2014-es horvátországi junior világbajnokságon 7. helyen szerepelt csapata aktív tagjaként. Ezt követően a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. Jelenleg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosa,ahol a csapat a Magyar Bajnokság 4. helyén végezt a 2017-2018-as szezonban, illetve a magyar válogatott 28-as bő keretének tagja.

Céljai eléréséhez, és teljesítményének maximalizáláshoz a Body&Fit termékek használata nyújtja a segítséget!

Kövesd Te is Lucát az Instagramon: instagram.com/lucesz/

 


 

Vince Viktória
14 éve aktívan sportol, Európa bajnok karatés, 4 éve súlyzós gyakorlatokkal foglalkozik, 2 éve versenyeken is indul. Eddigi eredményei:

 • 2015. Bodysport kupa 4. hely,
 • 2015. Fitparádé 6. hely,
 • 2015. Ausztria kupa 2. hely,
 • 2017. Muscle Beach 4. hely és külön díj sport modell kategóriában.

A 2018-as évben céljai között szerepel, hogy a májusi IBFF Európa bajnokságon illetve a júniusi világbajnokságon szeretne minél eredményesebben szerepelni. Jelenleg egyetemista, valamint recepciósként és személyi edzőként dolgozik.

Partner Programunk keretei között, bízunk benne, hogy a professzionális minőségű Body&Fit termékekkel hozzájárulunk céljai eléréséhez.

Kövesd Te is Viktóriát az Instagramon: instagram.com/vinceviki96.

 


 

 

Nagy Sándor
Közel 7 éve kezdet komolyabban foglalkozni az edzéselmélettel, sporttáplálkozással, sportpszichológiával és az étrendkiegészítéssel.
2017-ben 1. helyezést ért el az első Hammertime Online Challenge amatőr kategóriájának versenyzőjeként, egy óriási, 8 hetes átalakulással.
Ezt követően a második Hammertime Online Challenge haladó kategóriájában a 3. helyezést érte el.

A jövőben személyi edzéssel szeretne foglalkozni, jelenleg pedig Fittness és Testépítő edzőnek, oktatónak tanul.

Céljai eléréséhez, és teljesítményének maximalizáláshoz a Body&Fit termékek használata nyújtja a segítséget!

Kövesd Te is Sándort az Instagramon:  instagram.com/nagysanyitraining/

 


 

Balogh Amanda
5 éves kora óta szerves része az életének a sport, versenyszerűen Hip-Hop táncolt, ahol több nemzetközi éremmel lehetett boldogabb, majd 2 éve mikor abbahagyta a táncot elkezdett a súlyzókkal is foglalkozni.
2017 májusában elindult az INBA 2017 V. Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokságon, ahol Sport Modell kategóriában 4. helyet sikerült elérnie.
2017.10.21.-én a Hungarian INBA Elite Tuor versenyén vett részt, ahol mint Sport Modell megnyerte a kategóriáját, ezzel kvalifikálva magát a rá egy hétre megrendezésre kerülő European Natural Championships, Bosznia Hercegovina Ljubuski-ba, ahol ismét sikerült megnyernie a kategória versenyét.

Kövesd Te is Amandát az Instagramon: instagram.com/amanda.balogh.186/.

 


 

Dézsi Dominik
Gyerekkora óta az élete része a mozgás. Több sportot is kipróbált az asztalitenisztől a kézilabdáig, de a testépítésben találta meg igazán önmagát. 8 éve ismerkedett meg a testépítés világával és hamar az életformájává vált. Már az elejétől kezdve érdekelte a testformálás és az étkezés elméleti háttere is, így rengeteg cikket olvasott ebben a témában. Jelenleg személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként dolgozik, így próbálja a megszerzett tudást átadni és segíteni az embereknek abban, hogy elérjék a céljaikat, egészségesek és fittek legyenek. Folyamatosan feszegeti a saját határait is, újabb és újabb célokat tűzz ki maga elé, melyek eléréséhez most már a professzionális minőségű Body&Fit márka termékei is segítséget nyújtanak.

Kövesd Te is Dominikot az Instagramon: instagram.com/dezsidomi.

 


 

Nyári Vanessza
Gyermekkora óta része a sport az életének. Táncolt, kajakozot, kosárlabdázot, és most a testépítésben teszi próbára magát.

A második éve foglalkozik testépítéssel egy 2-3 hónap kihagyással, a testépítésben találta meg önmagát, nagyon vonza ez a világ, az egészséges életmód, és a mozgás ezért is szeretne a jövőben személyi edző lenni és segíteni másokat céljaik megvalósításában, úgy ahogy neki segítettek.

Idén, próbára tenné magát egy versenyen, ami reményeim szerint eredményesen zárul, melyhez most már a professzionális minőségű Body&Fit márka termékei is segítséget nyújtanak a számára.

 

Kövesd Te is Vanesszát az Instagramon: instagram.com/vaninyari

 


 

Eike Wiemken
A Body&Fit szponzoráltja Németországban él. Mérnök képzésben tanuló, fitnessz modell és sporttáplálkozási tanácsadó. Edzésprogramok és diátás étrendek szakértője.

A fitt életmód elkötelezett híve, melyhez a Body&Fit termékek széles palettája is segítségére van.

Ismerkedj meg Eike-vel, sok hasznos és tanulságos tapasztalatával YouTube csatornáján (youtube.com/EikeWiemken) vagy kövesd az Instagramon (instagram.com/eike.wiemken).

 


 

Partner Program

Célunk, hogy a Body&Fit Magyarországon is elismert és kedvelt márkává váljon a sporttáplálkozási- és diétás termékek között, megosztva sikereinket sportolókkal, trénerekkel, partnereinkkel.


Mit nyújt a márka?

 • megbízhatóságot, közel 25 éves tapasztalat alapján
 • folyamatos, független, nemzetközi laboratóriumban ellenőrzött összetevőket
 • prémium minőséget, kedvező áron
 • Európa legkiválóbb sporttáplálkozás-tudományi szakemberei által fejlesztett termékeket
 • egyedülálló, szabadalom alatt álló összetevők felhasználását
 • folyamatos termékfejlesztést

 

Számos megkeresés érkezett pl.: bloggerektől, sportolókról…stb hozzánk azzal kapcsolatosan, hogy különböző formában szeretnének együttműködni a Body&Fit Hungary Kft-vel. Ez számunkra óriási megtiszteltetés, hiszen Magyarországon még ismeretlennek és újdonságnak számító márka és termékek elnyerték a lakosság tetszését.
Mindezek alapján úgy határoztunk, hogy egy BFH Shop - Partner Programot indítunk, melyben körvonalazzuk azokat az együttműködési lehetőségeket, melyekben mi is nagyon szívesen vagyunk partnerek.

 

Válassz az alábbiak közül:

 

 

Sportolók
________________________________________
LEGYÉL TE IS A BFH Shop SPORTOLÓJA!

 

Aktív sportoló, versenyre készülő sportember vagy? Számodra is fontos, hogy professzionális minőségű termékeket fogyaszthass céljaid eléréséhez? Tetszik a BFH Shop webáruház kínálata és Te is szívesen fogyasztanád és ajánlanád a termékeket?

 

CSATLAKOZZ A BODY&FIT HUNGARY KFT. CSAPATÁHOZ
ÉS LEGYÉL TE IS A BFH Shop SPORTOLÓJA!

 

BFH Shop sportolójaként:

 • akár a számodra szükséges teljes havi sporttáplálkozási termékekkel támogatjuk felkészülésedet,
 • kedvezményes, akciós sportolói árakon vásárolhatsz,
 • webáruházunkban szurkolóid számára kedvezményeket biztosítunk,
 • a szurkolóid vásárlása után pontokat írunk jóvá, melyeket levásárolhatsz,
 • gyorsan és egyszerűen intézheted a megrendeléseidet,
 • csomagodat 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk,
 • korábbi megrendeléseidet bármikor visszanézheted.

 

JELENTKEZZ MOST A BFH Shop SPORTOLÓJÁNAK!

 

Hogyan kell jelentkezni és mi történik utána?

Jelentkezz a BFH Shop Partner Programba a sales@bodyfit-hungary.hu e-mail címen rövid bemutatkozásod, eddigi- és jövőbeni versenyeid ismertetésével! Az elküldött anyagod átnézését követően munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot a program pontos részleteit illetően.

 

 

Edzők, trénerek
________________________________________
LEGYÉL TE IS BFH Shop TRÉNER!

 

Személyi edző, sportoktató, fitness instruktor, workout tréner, alakformálási és/vagy táplálkozási tanácsadó vagy? Számodra is fontos, hogy vendégeid professzionális minőségű termékeket fogyasszanak és hatékonyan érjék el céljaikat? Tetszik a BFH Shop webáruház kínálata, Te is szívesen fogyasztanád és ajánlanád a termékeket?

 

CSATLAKOZZ A BODY&FIT HUNGARY KFT. CSAPATÁHOZ
ÉS LEGYÉL TE IS A BFH SHOP TRÉNERE!

 

BFH Shop trénerként

 • akár a webáruházunk teljes kínálatát ajánlhatod vendégeidnek,
 • kedvezményes árakon vásárolhatsz saját céljaidnak megfelelően,
 • webáruházunkban kliensköröd számára kedvezményeket biztosítunk,
 • gyorsan és egyszerűen intézheted a megrendeléseidet,
 • csomagodat 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk.

 

JELENTKEZZ MOST BFH Shop TRÉNERNEK!

 

Hogyan kell jelentkezni és mi történik utána?

Jelentkezz a BFH Shop Partner Programba a sales@bodyfit-hungary.hu e-mail címen rövid bemutatkozó anyagoddal. Az elküldött anyag átnézését követően munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot személyes elképzelésed és a lehetőségek pontosítása céljából. 

Webáruház készítés