A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

 Fit Body Blog | összes cikk>

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás

Body&Fit Hungary sportolók

Cégünk fokozatosan egyre több sportágban igyekszik jelen lenni mint szponzor és a célunk mindig ugyanaz: azt szeretnénk, hogy termékeinkkel a felkészülési időszakban sportolóink a lehető legjobb formába hozhasák magukat és ezáltal testük készen álljon a versenyekre.

A Body&Fit sporttáplálkozási termékei professzionális minőségűek, így bármely sportág követelményeihez megtalálhatóak a legmegfelelőbbek. Energizálók, teljesítmény-fokozók,   Izomtömeg-növelők,   Fehérjék

 


Fischer Viktória
Hatvanban a Pulzus Sport Egyesület versenyzője. Már lassan 10 éve annak, hogy a sport teszi ki a mindennapjait, hiszen annak egy gyönyörű ágát választotta a versenyaerobikot. 2017-ben csapatával kvalifikáltatta magát az olaszországi Aerobik Európa Bajnokságra, ezáltal a magyar válogatott csapat tagja. A mindennapos edzések nagyon sok kitartást és munkát igényelnek, melyhez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás valamint a professzionális minőségű táplalékkiegészitők használata is. A Body&Fit termékei maximális segítséget nyújtanak számára a felkészülés idején is!

Eredményei:

  • Magyar Kupa és Magyar Bajnokság 1.hely
  • Hungarian Aerobic Open 1.hely
  • Slovak Aerobic Open 2.hely
  • Austrian Aerobic Open 2.hely

 

 

Webáruház készítés