A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

 Fit Body Blog | összes cikk>

BIZTONSÁGOS
VÁSÁRLÁS


A vásárlásod során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

TOVÁBB OLVASOM

  _

LEGYÉL A
TÖRZSVÁSÁRLÓNK!


Ha 24.000 Ft összértékben vásárolsz, akkor a kövezkező vásárlásaidból 10% kedvezményt biztosítunk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

INGYENES
SZÁLLÍTÁS


10.000 Ft-os rendelés felett szállítás FOXPOST csomagpontra ingyenes, de alatta is csak 550 Ft!

TOVÁBB OLVASOM

  _

KÉRDÉSED
VAN?


Rendelésed felől érdeklődnél? 
Információra, segítségre van szükséged? Segítünk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

 

 

 

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás

Body&Fit Hungary sportolók

Cégünk fokozatosan egyre több sportágban igyekszik jelen lenni és a célunk mindig ugyanaz: azt szeretnénk, hogy termékeinkkel a felkészülési időszakban sportolóink a lehető legjobb formába hozhasák magukat és ezáltal testük készen álljon a versenyekre.

A Body&Fit sporttáplálkozási termékei professzionális minőségűek, így bármely sportág követelményeihez megtalálhatóak a legmegfelelőbbek. Energizálók, teljesítmény-fokozók,   Izomtömeg-növelők,   Fehérjék

 


 

Vince Viktória
14 éve aktívan sportol, Európa bajnok karatés, 4 éve súlyzós gyakorlatokkal foglalkozik, 2 éve versenyeken is indul. Eddigi eredményei:

  • 2015. Bodysport kupa 4. hely,
  • 2015. Fitparádé 6. hely,
  • 2015. Ausztria kupa 2. hely,
  • 2017. Muscle Beach 4. hely és külön díj sport modell kategóriában.

A 2018-as évben céljai között szerepel, hogy a májusi IBFF Európa bajnokságon illetve a júniusi világbajnokságon szeretne minél eredményesebben szerepelni. Jelenleg egyetemista, valamint recepciósként és személyi edzőként dolgozik.

Partner Programunk keretei között, bízunk benne, hogy a professzionális minőségű Body&Fit termékekkel hozzájárulunk céljai eléréséhez.

Kövesd Te is Viktóriát az Instagramon: instagram.com/vinceviki96.

 


 

Nagy Sándor
Közel 7 éve kezdet komolyabban foglalkozni az edzéselmélettel, sporttáplálkozással, sportpszichológiával és az étrendkiegészítéssel.
2017-ben 1. helyezést ért el az első Hammertime Online Challenge amatőr kategóriájának versenyzőjeként, egy óriási, 8 hetes átalakulással.
Ezt követően a második Hammertime Online Challenge haladó kategóriájában a 3. helyezést érte el.

A jövőben személyi edzéssel szeretne foglalkozni, jelenleg pedig Fittness és Testépítő edzőnek, oktatónak tanul.

Céljai eléréséhez, és teljesítményének maximalizáláshoz a Body&Fit termékek használata nyújtja a segítséget!

Kövesd Te is Sándort az Instagramon: instagram.com/anagysanyi.official.

 


 

Balogh Amanda
5 éves kora óta szerves része az életének a sport, versenyszerűen Hip-Hop táncolt, ahol több nemzetközi éremmel lehetett boldogabb, majd 2 éve mikor abbahagyta a táncot elkezdett a súlyzókkal is foglalkozni.
2017 májusában elindult az INBA 2017 V. Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokságon, ahol Sport Modell kategóriában 4. helyet sikerült elérnie.
2017.10.21.-én a Hungarian INBA Elite Tuor versenyén vett részt, ahol mint Sport Modell megnyerte a kategóriáját, ezzel kvalifikálva magát a rá egy hétre megrendezésre kerülő European Natural Championships, Bosznia Hercegovina Ljubuski-ba, ahol ismét sikerült megnyernie a kategória versenyét.

Kövesd Te is Amandát az Instagramon: instagram.com/amanda.balogh.186/.


 

Dézsi Dominik
Gyerekkora óta az élete része a mozgás. Több sportot is kipróbált az asztalitenisztől a kézilabdáig, de a testépítésben találta meg igazán önmagát. 8 éve ismerkedett meg a testépítés világával és hamar az életformájává vált. Már az elejétől kezdve érdekelte a testformálás és az étkezés elméleti háttere is, így rengeteg cikket olvasott ebben a témában. Jelenleg személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként dolgozik, így próbálja a megszerzett tudást átadni és segíteni az embereknek abban, hogy elérjék a céljaikat, egészségesek és fittek legyenek. Folyamatosan feszegeti a saját határait is, újabb és újabb célokat tűzz ki maga elé, melyek eléréséhez most már a professzionális minőségű Body&Fit márka termékei is segítséget nyújtanak.

Kövesd Te is Dominikot az Instagramon: instagram.com/dezsidomi.

 


 

Nyári Vanessza
Gyermekkora óta része a sport az életének. Táncolt, kajakozot, kosárlabdázot, és most a testépítésben teszi próbára magát.

A második éve foglalkozik testépítéssel egy 2-3 hónap kihagyással, a testépítésben találta meg önmagát, nagyon vonza ez a világ, az egészséges életmód, és a mozgás ezért is szeretne a jövőben személyi edző lenni és segíteni másokat céljaik megvalósításában, úgy ahogy neki segítettek.

Idén, próbára tenné magát egy versenyen, ami reményeim szerint eredményesen zárul, melyhez most már a professzionális minőségű Body&Fit márka termékei is segítséget nyújtanak a számára.

Kövesd Te is Vanesszát az Instagramon: instagram.com/vaninyari_.

 


 

Eike Wiemken
A Body&Fit szponzoráltja Németországban él. Mérnök képzésben tanuló, fitnessz modell és sporttáplálkozási tanácsadó. Edzésprogramok és diátás étrendek szakértője.

A fitt életmód elkötelezett híve, melyhez a Body&Fit termékek széles palettája is segítségére van.

Ismerkedj meg Eike-vel, sok hasznos és tanulságos tapasztalatával YouTube csatornáján (youtube.com/EikeWiemken) vagy kövesd az Instagramon (instagram.com/eike.wiemken).


 

 

Webáruház készítés