Fit Body Blog | összes cikk>

BIZTONSÁGOS
VÁSÁRLÁS


A vásárlásod során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

TOVÁBB OLVASOM

  _

LEGYÉL A
TÖRZSVÁSÁRLÓNK!


Ha 35.000 Ft összértékben vásárolsz, akkor a kövezkező vásárlásaidból 10% kedvezményt biztosítunk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

INGYENES
SZÁLLÍTÁS


15.000 Ft-os rendelés felett szállítás PostaPontra ingyenes, de alatta is csak 980 Ft!

TOVÁBB OLVASOM

  _

KÉRDÉSED
VAN?


Rendelésed felől érdeklődnél? 
Információra, segítségre van szükséged? Segítünk!

TOVÁBB OLVASOM

  _

 

TOP termékek
KÖVESS MINKET!
Body&Fit Hungary az Instagramon
Fizetési megoldás

Body&Fit Hungary törzsvásárlói rendszer

Légy Te is Body&Fit Hungary törzsvásárló!

Ha Te is sportolsz, diétázol vagy egészségesen élsz, nem egy-két hétben vagy hónapban gondolkodsz, igaz? Jól tudod, hogy az eredmények eléréshez és azok megtartásához életmódot kell váltani, mely egy egész életen át tart. Ehhez szeretnénk támogatást nyújtani törzsvásárlói rendszereünkön keresztül.

 

Hogyan működik törzsvásárlói rendszerünk?

Ahhoz, hogy Te is bekerülj a Body&Fit Hungary törzsvásárlói közé mindössze annyit kell tenned, hogy 60 napon belül, legalább 35.000 Ft értékben kell vásárolnod.  Amennyiben eléred ezt az összeget, a következő rendelésedből a rendszer már automatikusan 10% kedvezményt von le a vásárlásod végösszegéből. 


Fontos! Nem kell egyszerre 35.000Ft-ért vásárolnod, a lényeg, hogy 60 napon belül a vásárlásaid során ÖSSZESEN elérd a 35.000Ft-ot. 

Törzsvásárlóként, a kedvezményt a kosaradban feltüntetett végösszegnél fogod látni. 

 

 

Meddig él a törzsvásárlói kedvezméyned?

A 10%-os kedvezményed 90 napig él, abban az esetben, ha nem adsz le újabb rendelést. De, ne aggódj! Időben fogunk értesíteni arról, hogy hamarosan lejár a törzsvásárlói kedvezményed.  

Amennyiben mindig visszatértsz hozzánk és aktív vagy nem kell aggódnod, hogy kikerülsz a rendszerből, mert örökké BFH törzsvásárló maradhatsz!


A státuszod lejáratáról értesítő emaileket fogsz kapni, amit azért küldünk, hogy utólag ne sajnáld, hogy elveszett a 10% kedvezméyned, mert esetleg elfelejtetted. 

Itt vagyunk és folyamatosan segítjük, hogy törzsvásárló maradhass! Állandó akciókkal és új termékkel várunk a BFH Shopban, hogy minőségi életmódot követhess Te is!

 

Amit, mindenképp tudnod kell a kedvezmények felhasznlásához:

  • Nagyon fontos, hogy mindig jelentkezz be a webáruházba, különben a rendszer nem fogja tudni, hogy törzsvásárló vagy!
  • Mindenképp regisztrált felhasználóként szükséges vásárolnod a BFH Shopban, mert enélkül a rendszer nem tudja, hogy mely fiókhoz kell elmentenie a kedvezményt.  Ha még nem tetted volna meg a regisztrációt, akkor ezen a linken  megtehted. 

 

Törzsvásárlói rendszerben való részvétel feltételei:

  • A BFH Shopban történő regisztrációval automatikusan elfogadod a fent leírtakat. A regisztrációs adatlap kitöltése során, kizárólag saját adataid add meg. 
  • Abban az esetben, ha a törzsvásárlói rendszer bármely részével visszaélés történik, a Body&Fit Hungary Kft. jogosult az illetőt a törzsvásárlói rendszerből kitiltani. 
  • A Body&Fit Hungary Kft. jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a www.bodyfit-hungary.hu oldalon. 
Webáruház készítés